Plamuur Muurvulmiddel (Nr. 329)

Merk: Auro

Prijzen zijn zichtbaar na inloggen

Totaal per zak:
3 kg
Aantal
Maak een keuze
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 6,50 excl. btw
Gratis verzonden vanaf € 300,- excl. btw

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

 • Plasticvrij verpakt

Bekijk hier meer producten van het merk Auro
Auro logo
Artikelnummer: 4012561102938

Bekijk alles van Auro >
Bekijk meer: Vulmiddel & Afbijt >

Poedervormig vulmiddel, met water aan te maken.

Toepassing:
Egaliseren van oneffenheden in minerale ondergronden zoals muren en plafonds en voor het vullen van scheuren, gaten en voegen alvorens te behangen of te verven. Niet geschikt voor vloeren, permanent vochtige ruimten of buitenshuis.

Product informatie

Biologisch- ecologische eigenschappen
 • Geen uitscheiding van giftige of schadelijke gassen
 • vrij van gechloreerde koolwaterstoffen of andere persistente (niet afbreekbare) milieuvergiften.
 • Geen uitscheiding van schadelijke gassen uit het doorgedroogde produkt dat, ook bij direct contact, voor organismen geen bezwaar oplevert.
Heeft geen wezenlijke elektrostatische oplading tot gevolg. Positieve invloed op het binnenruimteklimaat. Alle gebruikte grondstoffen zijn het menselijk organisme door de evolutie heen bekend en vertrouwd, zodat er werkelijk van een langdurige ervaring kan worden gesproken. Zuiver plantaardige grondstoffen. Grondstoffen uit gesloten ecologische kringloop. Vorming van plantaardige substantie uitsluitend door zonneenergie (fotosynthese).

Geproduceerd volgens uitgangspunten van een zachte chemie en technologie, zonder milieuvervuiling. Is volledig opneembaar in de bestaande ecosystemen. Milieubelasting op lange termijn is, met de huidige kennis van zaken, uitgesloten.
 • Kleur: Wit.
 • Dichtheid: Afhankelijk van de vochtigheid van de specie: ca. 1,1 - 1,4 g/cm3.
 • Viscositeit: In gebruiksklare vorm niet meer vrij-vloeibaar.
 • Gevarenklasse: Niet van toepassing.
 • Applicatie: Met (rubber-)spatel, plamuurmes of troffel gelijkmatig opbrengen
 • Verdunning: Water
 • Verbruik: Sterk afhankelijk van de toepassing. Bij keramische wandbekleding met 3 mm. voegbreedte ca. 0,8 - 1,0 kg poeder/m2. wandoppervlak.
 • Droogtijden bij normklimaat: Maximale verwerkingstijd: ca. 60 min.
 • Uitgehard na 36 uur.
 • Reinigen van gereedschap: Direct na gebruik schoonwassen met koud water.
 • Opslag: Droog bewaren; aangebroken verpakking zorgvuldig sluiten.
 • Opslagstabiliteit: ca. 1 jaar.
 • Verpakking: Kraftpapier met katoenen binddraad.


Auro

Een gezond leefruimteklimaat met harmonieuze of krachtige kleurtonen voor uw huis is gewoon een onderdeel van een bewuste levensstijl. U kunt de perfecte tint voor uw eigen vier muren vinden in bijna 800 kleurschakeringen. Echt elke kleurtint ziet er heel authentiek uit op de muur. Zelfs gevels van huizen kunnen met de speciale professionele verf voor buiten in 134 gewenste kleuren worden veranderd. Ook de diverse lakkleuren in glanzend en mat voor hout, houtmaterialen en metaal zijn geschikt voor binnen en buiten.

Auro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Voornaam*: Achternaam*: E-mail adres*: Telefoonnummer*: Gewenste hoeveelheid*: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Heel blij met dit product. Het werkt prettig en resultaat is mooi. Ik heb eerst een klein zakje gekocht om uit te proberen, snel daarna de grote verpakking. Fijne neutrale gipsgeur, gewenste hoeveelheid makkelijk aan te maken, ook qua dikte/vloeibaarheid te variƫren, makkelijk af te wassen van handen, materiaal en kleding. Maak de aangemaakte hoeveelheid binnen een uur op cq reinig het bakje en materiaal onder de kraan binnen het uur na aanmaken, anders hard het uit en is het moeilijker te verwijderen van bv plamuurmes. De plamuur dikt iets in, meer naarmate je de pasta dunner maakt. Ik heb dit opgelost door de gaten/kieren nog een 2e keer licht bij te vullen als de eerste vulling te ver ingedikt was. Gipsplamuur na droging makkelijk glad te schuren met fijn schuurpapier/spons. Na schilderen met leemverf mooi resultaat verkregen.

Brigitte Ligtvoet

Plamuur Muurvulmiddel (Nr. 329)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:De prijs van de verf is afhankelijk van de gekozen kleur. Wanneer je een kleur selecteert wordt de prijs automatisch aangepast. Bij elke kleur staat de prijsgroep vermeld. Wanneer je op een kleur klikt, zie je direct de prijs.

Bekijk hier de prijzen per kleurgroep

Kies een kleur
Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit